Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 


Minä olin paikallisessa Discossa kavereitteni kanssa 2009 keväänä. Jutustelimme kaiken laista teinitähdistä, Miley Cyruksestä ynnämuista. Sitten ystäväni kysyi oletkos kuullut sellaisesta kun Justin Bieber? Vastasin yllättyneenä että en, ja ystäväni aukaisi kännykkänsä. Hän laittoi soimaan justinin laulamia kappaleita youtubesta. Tyrmistyneenä katsoin ystävääni ja kysyin ''kumpaakos sukupuolta toi on?''. Ystäväni repesi ja sanoi että ''Poikahan se ...''. Naurahdin ja pudistin päätäni. En ollut uskoa sitä. Mutta kotona menin youtubeen ja kuuntelin Justinia. Kuuneltuani vähän aikaa, oivalsin että en kuule justinin äänessä mitään tyttömäistä! Sitten olikin jo kesä ja tuli Bieberin eka single, 'one time' johonka iskin silmäni heti. Kuuntelin sitä aina kaikkialla, ja aina. Katselin JB:n kuvia koneellani, ja aina tuntui sellainen outo tunne rinnassa. Sitten vähän ajan päästä vasta äkysin, että olin aivan kusessa Bieberiin. Noh, sen jälkeen rupesin odottamaan lisää singlejä Justinilta , ja olikin jo syyskuu. Pari singleä oli jo tullut. Rupesin keräämään julisteita, ja itkin usein Justinin takia, ja sitä teen vieläkin. Minulla oli monia muitakin sivuja suntuubissa, esim Flo-Ridasta ynnämuista. Noniin, jos tottapuhutaan, minulla oli 12 eri sivua, joihin loppujenlopuksi ei enää riittänyt innostusta. Parin viikon päästä halusin tehdä sivut Justin Bieberistä, ja aloin sitten näitä järkätä. Nämä sivut olivat ennen tummat. Ja nyt ovat vaaleat. Ja siitä keväästä lähtien, olen ollut Justin Bieber fani ihan täysillä!

-Kiitos!
 
 
Yp omistaa:

923 Julistetta Justinista.

Nomination korun, jossa on JB

Tarjottimen jossa on Justinin kuva ja nimi

kaksi kaulakorua joissa on J

Fanipaidan

hiuspanta jossa lukee JUSTIN BIEBER

 Nalle jolla on JBn paita

ranneke jossa lukee Justin Bieber

Justin Bieber kalenteri

jätti pinssi jossa on bieberin kuva ja nimi.

Kirjan Justinista

-Ylläpitäjä justinmusic 2,5v top4 kysymykset

 

  • Miksi jatkaisin JustinMusicia?

JustinMusic on noin 2,5 vuotta vanha sivusto, joka on luokiteltu Suomen yhdeksi suosituimmista Justin Bieber fanisivuksi. Sivuilla on paljon liikennettä joka päivä, ja vakituisia kävijöitä jotka ovat ikäänkuin jääneet ''koukkuun'' JustinMusiciin ja sieltä saaneisiin ystäviin. Juuri kuin sanoin, ihmiset ovat löytäneet uusia ystäviä JustinMusicista.

Sivut sisältävät chatin, jossa vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan kuumimmista jutuista. 

Sivut ovat täynnä erityisen hyvälaatuista tietoa, jota ei löydy melkein miltään muulta Justin fanisivulta. Sivut ovat hyödyksi moneeen tarkoitukseen;

- Koulu esitelmiin

- Nopeaan tiedon hakuun

- Kysymyksiin

JustinMusicin sivuilla on käynyt jo nyt, yli 160 000 kävijää, ja luvut lisääntyvät joka päivä reilulla tuhannella.

  • Miksi sanon ''JustinMusic'', enkä ''sivut''?

Siihen on monia syitä. Ehkä enitenvaikuttava syy on se, että en tunne enää JustinMusicia sivuiksi, vaan toiseksi kodikseni. Sieltä on saatu iloa, ystäviä, surua, sekä paljon monia hyödyllisiä asioita. JustinMusic on antanut minulle yhden uuden tarkoituksen, ja tuntuu että tämä oli oikeasti kohtaloni; pitää Suomalaisia Justin Bieberin fanisivuja.

Olen siis hyötynyt näistä sivuista erittäin paljon. Olen saanut iloa, ja lisää tietoa Justinista. Eli yksinkertaisesti, olen innostunut etsimään lisää, ja lisää juttua hänestä. Tähän on sitten kahdenvuoden fanitus johtanut. Kyllä, siis olen ollut kaksivuotta Justin Fani, ja liekki palaa yhä. Tuntuu hassulta, sillä ihankuin elämäni olisi rakentunut myös JustinMusicin varaan.

  • Mikä oli JustinMusicin huonoin viikko/ajanjakso?

Helppo kysymys. Universal Music Group sai siis myös tietää sivuistani. He lähettivät viestiä sivuilleni, pariin kertaan. Ensimmäisessä viestissä sanottiin, että minun pitäisi poistaa kaikki, KAIKKI Justin Bieber grafiikat, videoita myöten, sakkojen uhalla. He lupasivat ottaa yhteyttä jos en ole poistanut kuvia. Noh, katsoin IP osoitteen, ja viesti oli kirjoitettu Helsingissä. Vielä tuolloin en tiennyt, että Universal Musicilla oli myös toimistu Helsingissä. En välittänyt viestistä.

Viikonpäästä vilkaisin vieraskirjaa. Näin viestin. Universal Music otti kuin ottikin yhteyttä minuun uudestaan, ja sanoivat tälläkertaa tiukasti, että he tulevat vierailemaan sivuillani, tarkastamaan olenko poistanut kuvat. Tässä oli aika, mihin mennessä minun oli määrä poistaa kuvat. (?.?.2010)  Sain kamalan sätkyn. Tuntui kuin olisin pudonnut jonnekkin olemattomaan. En tuntenut mitään muuta, kuin tuskaa. Itkin, monet päivät. Syy siihen selviää teille pian.

Poistin kuvia. Videot, grafiikat. Tämä poistaminen sattui niin paljon , ettette osaa edes kuvitella. Varmasti ihmettelette, miten tälläinen olisi voinut sattua. Uskokaa minua, se tuntui aivan järkyttävälle. Olin raatanut näiden sivujen eteen silloin jo melkein 1,5 vuotta, ja poistin yhteensä 597 kuvaa, 32 videota. Loput olivatkin tekemiäni bannereita... Niitäkin tein viikossa yli 20 kappaletta. Tuntui, kuin olisin epäonnistunut. Itkin siis monia päiviä. Odotin... Odotin... Isäni oli lähettänyt Universalille viestejä. Hän kertoi minusta, nuoresta tytöstä joka oli raatanut sivujen eteen hiessä ja kyynelissä. Kun luin isäni viestit, ymmärsin että minun pitäisi olla ylpeä itsestäni. Olen tuottanut suomalaisille faneille sivut, joita kaikkien on ilo lukea. He ovat saaneet lukemattomasti tietoa ja lisää juttua Justinista. Tämä herätti minut. JustinMusic oli toinen puoleni.

Odotin vieläkin. Itkien. Ajattelin että sivut joutuisivat katastrofiin ilman mitään kuvia. Ei mitään kuvia. Odotin..

Yhtenä aamuna lähdinkouluun. Surullisena. Kyyneleet silmissä. Tuska ei ollut vieläkään hellittänyt. Olin menettänyt paljon. Kuulin kuinka minulle tuli viesti kännykkään. Aukaisin sen. Katsoin viestin. Isäni lähetti viestin;

''Universal Music Group vastaus: Kiitos viestistänne, arvostamme erittäin paljon tyttäresi työtä. Siitä hyvästä lähetämme teille pari Bieber kuvaa, pari banneria, ja 3 levyä kisapalkinnoiksi. Onnea ja menestystä sivuille! '' Iloni oli suunnaton. Olin niin iloinen. Tuntui kuin arpeni olisivat umpeutuneet.

  • Minkälainen olen mielestäni fanina?

Fanina... Olen siis kokenut fani, ja kuullut sekä kokenut kaikenlaista. Olen ollut fanitapaamisissa, pitänyt JustinMusicia yllä, lukenut tuhansia juttuja netistä. Silti, faneja ei voi luokitella. Vaikka omistankin yli 802 julistetta hänestä, vaikka omistan sitä sun tätä häneen liittyvää... Olen pelkkä fani. Kaikki olemme samanarvoisia, eikä kukaan ole isoin fani. Sellaista ei ole. On sairasta satuttaa itseään Justinin takia. On sairasta omia häntä itselleen. Kukaan ei omista Justinia. On sairasta lähettää hänen tyttöystävilleen uhka/tappoviestejä. Justin päättää itse omasta elämästään, emme me. Fanin ei tarvitse omistaa mitään Justiniin liittyvää. Pelkkä rakkaus riittää. Justinille kaikki olemme kultaaki arvokkaampia. Meitä kukaan ei voi Justinille korjata. Hänen elämänsä on ollut hurjaa, ja uskomatonta. Mutta kun muistaa sen yhden lauseen, niin kaikki voi onnistua,

@Never Say Never

Ylläpitäjä
0 kuvaa

 

''Olen pitänyt näitä sivuja jo 2,5 vuotta. Olen pitänyt henkilöllisyyteni salassa niin hyvin kun on ollut mahdollista. Nyt olen kuitenkin ajatellut että kertoisin jotai itsestäni; Rakastan musiikkia. Olen elänyt sen parissa kokoikäni. Perheessämme ei juuri muuta harrastetakkaan, kuin musiikkia. Itse harrastan laulamista, HipHop tanssia, ja soitan useita soittimia. Koulussa keskiarvoni oli 8.1, eli ihan normaali:D Edelleenkään ikääni en kerro, sillä se tulee pysymään salassa. Tässä haluaisin kuitenkin kertoa sen, mitä olisi nyt kevään aikana tapahtumassa. Olen saanut viestin Universal Musicilta. He ovat pyytäneet minua pitämään virallisia Justin Bieber fanisivuja Facebookissa. Kun luin sen viestin, missä he kertoivat asiasta, itkin. Onnesta tietenkin. En ikinä ole ollut niin ylpeä itsestäni, sillä he ovat katselleet sivujani todella kauan, ja toimintaani, ja he päättelivät, ja valitsivat minut siihen rooliin, pitämään virallisia fanisivuja. Itse en ole vielä edes ymmärtänyt, kuinka iso asia tämä on. Kaiken uurtamiseni jälkee olen tullut tähän lopputulokseen. Haluan kiittää teitä kaikkia. Olette ihania ihmisiä kun olette jaksaneet käydä täällä aktiivisesti.  Mutta teidän pitää ymmärtää, että en voi ikuisesti näitä sivuja pitää. Näiden sivujen historia päättyy 2012 vuonna, tai ennen sitä. Olen nimittäin nykyään vielä kiireisempi, ja aika ei riitä aina tänne. Mutta silti, vielä kauan aikaa jäljellä!

  

  Justin's                         

               

                                  

  

©2019 JUSTIN BIEBER'S UNOFFICIAL FAN SITE - suntuubi.com