Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 


Sivu infoa

Niinkuin varmaan luit etusivulta, sivut käsittelevät tietoa Justin Bieberistä. Sivut on luotu 10.9.2009. Tunnus vanhentuu 2013 vuonna,  joten iloa pitää repiä irti siihen saakka.


Ylläpitäjä

Tähän ensimmäiseksi, ylläpitäjän ikää, tai henkilökohtaisia tietoja EI jaella sivuilleni, sillä haluan että henkilöllisyyteni pysyy salassa. Edes arvauksia iästäni EI saa esittää vieraskirjassa, eikä missään muualla kyseisellä sivulla esiintyvässä chatissa! Olen vakavissani tämän suhteen, sillä, henkilöllisyyteni tulee pysymään salassa niin hyvin kuin mahdollista. Jos jotkut ihmiset sattuvatkin tietämään ikäni, eivät TODELLAKAAN saa kertoa sitä muille. Jos joku sattuukin möläyttämään luulevansa ikäni sivuilleni, estän kyseisen ihmisen IP-osoitteen tulemista sivuilleni, ja nimimerkki päätyy mustalle listalle. Kaikkien tulisi muistaa tämä. Ainut mahdollisuus saada lisää tietoa tästä ''salaperäisestä'' ylläpitäjästä, on nähdä minut joissain BieberParaati/bieberfani tapaamisissa. Muuten tutustumiseen ei ole fyysistä mahdollisuutta, muuta kuin netin kautta.


Kategoriat

Sivujeni kategoriasta saat erilaista tietoa JB:stä. Pääkategoriasta, 'Justin Bieber', saat perustietoa hänestä. Tarkennettua tietoa saat myös sen aligategorioista.  Mutta jos annettu tieto ei riitä, lisää voit kysyä vieraskirjassa, tai lähettämällä sähköpostia tähän osoitteeseen; justinmusic@windowslive.com .

Kategoria 'Extra' alikategoriasta löydät kaiken tarvittavan tiedon sivuista ja toiminnasta. Jos tulee lisää kysyttävää, laita palautetta, tai sähköpostia. ''Vieraskirja'' kategoriassa voit jättää viestin, ja myös sen aligategoriassa on mainosviekku, johon voit jättää omia ilmoituksia.

'Faniposti osoitteita' kategoriasta löytää julkkiksien faniposti osoitteita, tällä hetkellä siellä on näitten henkilöitten osoitteet; Justin bieber, Lady GaGa, Selena Gomez, Anna Abreu, Miley Cyrus, Rihanna, Usher, Kristen Stewart, Pink, Robet Pattinson, Britney Spears, Christina Aguilera, Justin Timberlake,Nelly Furtado. + muut. (Paina linkeistä, niin pääset katsomaan kyseisen henkilön faniposti osoitteen)


 

 

 

Säännöt

Ei saa kiroilla, haukkua, väittää vastaan ellei ole todisteita, esiintyä/kirjoitella muitten nimillä yms.

(jos et noudata näitä sääntöjä, joudut mustalle listalle.)


 

Muuta

Sivujen, ja Justinin haukkuminen kielletty, mutta rakentavaa palautetta saa antaa.

Jos haluat upottaa sivujeni show videon omille sivuillesi, tässä kyseinen koodi;

 

 

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aAyfwR1Nspg&hl=fi_FI&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aAyfwR1Nspg&hl=fi_FI&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

 


 

Kopioiminen

Kopioiminen on KIELLETTYÄ ilman yksityistä lupaa.


 

Copyt

Kuvagalleria lähteet; Universal Music Group lahjoittaa minulle kuvia. Kopioiminen sakkojen uhalla kiellettyä.

Kilpailujen palkinnot; Universal Music Group

Tekstien lähteet; mm. Wikipedia (olen yrittänyt kirjoittaa omin sanoin) , justinbiebermusic.com, (oma pää), lehdet (popstar, popcorn), jne.


 

 

 

 

Y-työ

 

 

Hyvä y-työläinen,

olisitko kiltti, ja kerrot jos sivusi lopetetaan, tai vaihdat linkitys bannua. Ja ethän pienentele, tai suurentele linkitys buttoneitani.

Kiitos

Kysy y-työtä vieraskirjassa, tai lähetä sähköpostia tähän osoitteeseen;

justinmusic@windowslive.com

Linkkikuvamme:


 

Vakavassa y-työssä kanssamme on:

www.selenamusic.suntuubi.com

www.justinbieberclub.suntuubi.com 

 

 

Y-työssä kanssamme ovat:

www.bieberjonas.suntuubi.com  

www.justbieber.suntuubi.com

www.justinever.suntuubi.com

www.justinffever.suntuubi.com

www.followjustinbieberworld.webs.com

www.justinbieber10.suntuubi.com

www.justinfever.suntuubi.com

www.demilovelovato.webs.com

www.nellyfurtado.suntuubi.com

www.cullens.suntuubi.com

 

 

 

 

 

 

Link Us

grafiikka04.png

Ashleyttisdalen button.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 
 


 

deedbhzfdppdggxc.jpg

 

clipanna111.jpg

swancullen

 

  '

 Muut linkit:

www.flower.suntuubi.com

www.aanesta.suntuubi.com

Palaute:
  (Pakollinen)

Nimi:
  (Pakollinen)
Sähköposti:


 

  Justin's                         

               

                                  

  

©2019 JUSTIN BIEBER'S UNOFFICIAL FAN SITE - suntuubi.com