Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 


LUKU 1/9

Sillon näin hänet. Miten..Kuka...en tunnistanut. Ruskeat silmät, kauniit, vaalean ruskeat hiukset. Hän oli jollain tavalla kaunis. Ihmeellisempää oli se, en ollut koskaan nähnyt näitä kasvoja aijjemmin. Lähestyi, hänen askeleensa kaikuivat olemattomissa seinissä, jokainen askel. Jokainen hengitys kaikui korviini, tunnittomiin korviini, jokainen hengähdys. Sydämmessäni kiristi, en oikein voinut kuvailla miltä se tuntui. Hän aukaisi suunsa. Sanoi sanat, ''You're girl of my dreams, i'll never let you go''.
Samalla sätkähdin hereille. Sydämmeni tykytti kuin viimeistä päivää, kun sädekaihtimien välistä tuleva valo osui silmääni. ''Outoa unta...'' tuhahdin. Nousin sängystäni, ja venyttelin niskojani ensin oikealle puolelle, sitten vasemmalle, ja sitten vieläkerran oikealle. Uni tuntui niin todelliselta, että minun piti heilautella itseni kunnolla hereille. Heilautin vaaleat, solisluihin asti yltävät hiukset pois kasvojeni edestä. Kävelin toiselle puolelle pientä huonettani. Kauan sitten kun olin pieni, porukkani olivat ostaneet minulle pinkit tapetit, joita sillon rakastin. Nyt minua suunnillee ahisti olla pinkkien kukkien keskellä. Irvistin ajatustani, ja vetäisin hupparin päälleni,  lähdin kohti rappusia. Rappuset natisivat allani. Sellaista puuta ne olivat. Isäni oli luvannut korjata yhdessä rappusessa nojailevan listan, joka nyt suunnilleen makasi portaan oikeassa päässä. Mutta ei isä sitä ole vieläkään korjannut. Kävelin suoraan keittiöön, ajattelin puraista aamupalaa ennen koulun alkua.
Oli vuosi 2009 alkupuoli, kevät. Nimeni on Hannele, ja asun itä-Suomessa. Olen aina halunut asua Amerikassa, sillä se on niin kiehtova maa. Rakastan musiikkia, ja itse harrastan HipHop tanssia. Tanssissa saan ilmaista itseäni, ja tunteitani. Mutta, tärkein asia minulle on ystävät, perhe, ja musiikki. Musiikkia olen kuunnellut jo 1 vuotiaasta asti, kun aloitin The Rasmuksen kuuntelemisen. Noh, The Rasmus jatkui Anna Eriksoniin, ja siitä Suomalaisiin artisteihin. Tietenkin olen aina tiennyt musiikista enemmän kun artistit. Olen laulanut koko ikäni. Koko perheeni on elänyt musiikin parissa alusta asti. Isäni on töissä isossa musiikkifirmassa. Isäni oli nuorena laulaja, jota kutsuttin nimellä ''Vaalea ihoinen neekeri'' sillä hän lauloi niin korkealta.  Äitini laulaa monissa bändeissä. Molemmat vanhemmat soittavat vaikka mitä soittimia, ja musiikin olen perinyt heiltä. Nykyään kuuntelen sekalaista musiikkia. En ole perehtynyt vain yhteen artistiin, vaan useampaan. Kuuntelen HipHoppia, Rappia, Poppia, ja R'n'Btä. Tietenkin olen musiikin kanssa moniruokainen. Kuuntelen esimerkiksi AC/DCtä.
Kävelin jääkaappia päin, ja aukaisin sen. Kurottelin ja vilkailin kaikille hyllyille, mitä aamupalaa löytyisi.  -Huomenta Hannele! kuului naisen ääni olohuoneesta päin. Olin vielä unissani, joten horjahtelin olohuoneeseen ja vastasin äidilleni ''terse''. Äitini hymähti ja naurahti. Hän jatkoi television katselua taas kiinnostuneena. Pyörittelin silmiäni, ja menin katkamaan hommiani taas jääkaapille. Seuraavaksi jatkoin ruokapöytää päin, kun olin saanut kouraani levitteen, ja juuston. Suunnilleen lätkähdin istumaan pöydän viereen penkille, kun hain paahtoleivän kaapista. Kello oli 07:34 ja kello 08:00 alkaisi koulu. -Miten jaksan, olen nyt jo unen mailla, mietin itsekseni. Haukkasin palan leivästäni, kun kuulin räsähdyksen. Se kuului yläkerrasta päin. -Voi hanuri, mietin hiljaa. -Mikä se oli? huudahti äiti olohuoneesta ja tallusti keittiöön. Samassa hetkessä isoveljeni juoksi alakertaan -ANTEEKS anteeks mutsi, en tehny sitä tahallani! hän huusi kun teurastamossa oleva sika. Jollain tavalla inhosin veljeäni. Aina tiellä joka asiassa. Tykkäsin kutsua häntä erinimillä..Mursu, norsu, apina, gorilla, heroiinimies... Veljeni on uskomattoman lihaksikas, ja siitä on se ''heroiinimies'' nimi tullut. Nimiä on muitakin, mutta keskitytään asiaan. Mitä isoveljeni rikkoi?


 

  Justin's                         

               

                                  

  

©2019 JUSTIN BIEBER'S UNOFFICIAL FAN SITE - suntuubi.com